Wednesday, 13 November 2013

Selepas hampir setahun...

Assalamualaikum..

Lamanya tak menjenguk blog ni..
Tp sbnrnya jenguk2 gak cuma tak meng'update'

13-11-13 Birthday abg yg ke-9
SELAMAT HARI LAHIR anak soleh Nurhan Danish Haikal..
semoga terus cemerlang di dunia & akhirat..
takde plan nak sambut pun...sbb mama terOVER busy..
but since abg dah bagi hint2 dr sebulan yg lepas..
so dlm busy2 tu mama remind gak ayah
so
ayah beli gak kek..
mama order pizza..
& kemudian mak ngan abah plak dtg..
so jadi meriah

TP...
abg masih menangih hadiah yg dia blm dpt.. hehe

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)